endelig hjemme fra påskeferie!

Heisann!

Hehe, ja som dere ser så er jeg på bloggfronten IGJEN. Fyfader, nå er jeg lei at jeg er så dum og kortenkt at jeg sletter bloggen. Det har hendt 2-3 ganger nå, men 2-3 ganger for mye. Jeg LOVER dere at jeg ikke kommer til å slette flere blogger nå. Hehe, aner ikke hvorfor jeg slettet den andre, hadde ingen gode grunner. Jeg liker jo å blogge? Så de siste dagene uten blogg har vært annerledes for meg, haha. Har merket hvor avhengig jeg er blitt av å skrive her, hehe. 

Uansett! Har vært i Oslo på påskeferie hos familien der nede. Har hatt det super koselig :-) Hadde jo såklart ikke med meg camera, dessverre, så bilder blir det ikke. Herlig å være hjemme♥ Også var det forresten skikkelig varmt der nede!! Jeg gikk i shorts og t-skjorte(!!!!!), her i Tromsø er det vår, ja, men langt i fra hvordan det var i Oslo.


Har mye å rydde etter å ha kommet hjem til alt rotet mitt, hehehehhehhehhehehehe.


Hei fina.

Nå er jeg sammen med Charlotte! Vi har ikke sett hvernadre siden torsdag, koslig å se henne igjen :-) Vi sitter og hører på Justin Bieber - Born to be somebody. En av verdens nydeligste sanger ♥♥♥ Treffer oss midt i hjertet. Men nå har jeg sittet her og styrt så mye med bloggen - vi snakkes, vi må vel prøve å finne på noe! Snakkeeessss!

-Hvor var du i påsken?

5 kommentarer

charlotte

24.apr.2011 kl.18:09

ikke slett dennan bloggen !!!!!!!!!!!

Gabrielle

24.apr.2011 kl.18:15

charlotte: Hehe, nei jeg skal ikke det!
ikke noe spess ;D

Emilia

24.apr.2011 kl.19:50

Slutt å slett blogger. Du er jo skikkelig flink å blogge.Æ har vært hjemme og på hytten i hele påsken <3

patrik

25.apr.2011 kl.07:51

yeah endeli en ny blogg

Skriv en ny kommentar

Gabrielle

Gabrielle

13, Tromsø

Hei! Jeg er en jente fra Tromsø som elsker å spille fotball og være sammen med venner. Hater å skrive om meg selv, så stopper bare her, håper du vil lese bloggen min!

Kategorier

Arkiv

hits