today

Heisann!

Nå er jeg sammen med Ine og Charlotte. Vi tenkte oss en tur på filmverden og leie en film, og kose oss. Det er jo ellers ingenting å gjøre heller, eller så tenkte vi oss å chille♥ Kom jo forresten hjem fra Oslo med fly i dag, herlig å enedelig være hjemme. 

Også er jeg forresten skikkelig innstilit på å blogge nå! Har mye inspirasjon og blogglyst, så dette blir bra. Hehe, må jo passe på at jeg ikke blogger for mye og legger for mye tid i blogg at jeg blir lei som har skjedd et par ganger, hehe. Ja, vi sitter bare her og hører på Justin Bieber sanger, og chiller som sagt ♥♥

Her er forresten outfiten for i dag!:

Hehe, det var noen outfitbilder, men jeg er ikke like........... opplagt(?) på alle bildene, hehe:

Hehe, JA.

Også må jeg jo selvfølgelig slenge inn et bilde av meg og mine SØTE venner:

Hehe, dritstygge bilder av dritstygge jenter ♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥ Og vi som drømmer om Justin Bieber..... 

Han er jo min da ;-) We all know..

Jeg tror jeg har sagt det ca. 4 ganger i dette innlegget va vi skal gjøre, at vi skal leie film, chille osv.. men sannheten er at vi kjeder oss og vil gjøre noe, så jeg tror liksom at det hjelper av at jeg skriver det så mange ganger, men hehe, nei, så... JA - kanskje vi kan leke bank i bordet å finne på noe :DDD XDD <33333 Nei, så snakkes ;-)

-Hva pleier du å gjøre på søndager?

Én kommentar

KarolineFausk

24.apr.2011 kl.22:04

Så fint antrekk :-)

Skriv en ny kommentar

Gabrielle

Gabrielle

13, Tromsø

Hei! Jeg er en jente fra Tromsø som elsker å spille fotball og være sammen med venner. Hater å skrive om meg selv, så stopper bare her, håper du vil lese bloggen min!

Kategorier

Arkiv

hits