nest siste dagen i påskeferien!!

Heisann!

Har ikke tenkt over det før nå, men det er jo faktisk nest siste dagen av påskeferien! Så dette er altså siste kvelden jeg kan drøye det og kose meg, haha. Har mange planer for morgendagen så dagen kommer nok til å gå fort, og på tirdag igjen er det skole. Huff! Men jeg ser faktisk på dette å dra på skolen nå som posetivt, jeg her bare 30 dager igjen av 7. klasse! Tenk det, det er sykt! Jeg skal begynne på Langnes Ungdommskole i 8. klasse, gleder meg, men blir så annerledes, har gått i samme klasse med en herlig gjeng i 7 år! Vi skal straks skilles, derfor gjør det meg faktisk ingenting å dra på skolen de siste dagene nå før det er ferie IGJEN! ♥

Kom forresten hjem kvart på 12 i stad, var ute sammen med Anja, Ulrik, Charlotte og Ine. Charlotte og Anja dro etterhvert så jeg var sammen med Ulrik og Ine på slutten - koselig! Haha, fikk FAKTISK tatt et par bilder. Dårligste kvaliteten jeg noen gang har vært borte i, men det får duge for denne gang.


Hva sa jeg? Dårlig kvalitet til de grader, hehe. Ine som sitter helt nederst, Emo Ine ♥♥♥♥ Haha! 

Nå sitter jeg bare her med påskekrim på nrk1, faktisk veldig bra!Må nok legge med straks, i morgen skal jeg og Celine på Regionsamling (fotball). Der skal vi spille med de beste 95, 96 og 97erne fra Tromsø og et par andre steder til (?), så jeg må være klar og opplagt til da! Vi skal være der og spille fra 12.00 - 16.30. Ja, det kaller jeg lenge! Men det kommer nok til å bli kjempe morsomt! :-) Skal oppdatere dere hvordan det går ;-) Skal se krimmen ferdig, så legger jeg meg nok! Vi snakkes ♥♥

-Gleder du deg til skolestart?

4 kommentarer

KRIISTIINK

25.apr.2011 kl.01:28

YESS, du har starta med å blogge igjen ! ble nesten lei meg når jeg så at bloggen ikke eksisterte lenger .. EHHEHE, yaaaii !

// Tusen takk ! det var hyggelig å få høre ^^

Sophie J.M

25.apr.2011 kl.10:53

litt:)

charlotte

25.apr.2011 kl.13:52

haahah koselig har prøvd å ringt deg med glømte jo at du var borte <3 hehe

Mari <3

26.apr.2011 kl.10:24

kordan krim va dt du så på?

Skriv en ny kommentar

Gabrielle

Gabrielle

13, Tromsø

Hei! Jeg er en jente fra Tromsø som elsker å spille fotball og være sammen med venner. Hater å skrive om meg selv, så stopper bare her, håper du vil lese bloggen min!

Kategorier

Arkiv

hits