hei og håå!

Hei!

Ja, i dag var første skoledag etter ferien! Var faktisk ikke så ille, føltes ikke ut som om vi har hatt den ukers ferie! :-) Vi hadde en toukers plan fra den uke før ferien, så vi har mye (!!) å gjøre på planen. Og jeg kan ikke si jeg er godt i gang, det skal leveres i morgen (?), tror jeg. Håper ikke det.

Nå er jeg sammen med Charlotte, jeg sitter her og blogger imens Charlotte sitter og ser på One Tree Hill - nye favorittprogrammet hennes, kødder ikke! Mitt også da, men det er jo bare gamle sesonger som jeg har sett som går nå, derfor er det kjedelig å se intenst på det om igjen..... 


Hehe, ja du ser. Hun merket jo selfølgelig at jeg skulle at bilde av henne: "Gabrielle, ikke ta bilde av mæ".


Haha, fikk akkurat tatt bilde av da han sa Onkel Lucas er fattig, hahahhahahaha. Jeg tror at det er sesong 7 som går på tv nå!

Også må jeg jo ikke glemme å nevne at jeg faktisk ryddet rommet mitt i går!!!! Jeg mener det, ryddet og støvsude det.... hehe, men etter stuslig en dag, ser det sånn ut:


Rotekopp x 98635444, herregud, jeg dauer.

Hehe, forresten så gikk Lindsey av alteret og sa nei til Lucas akkurat nå! Okei, det er jo litt trist å se det selv om jeg har sett det før. I dag er planene helt normale: trening. Og før det blir det vel ikke annet enn middag og chilling. Hadeebraa! Vi snakkes vel før eller seneree ♥

-Begynte du på skolen i dag?

Én kommentar

Ine Alice

26.apr.2011 kl.16:20

FJERN DET BILDE!!!!!!!!!!!!!

Skriv en ny kommentar

Gabrielle

Gabrielle

13, Tromsø

Hei! Jeg er en jente fra Tromsø som elsker å spille fotball og være sammen med venner. Hater å skrive om meg selv, så stopper bare her, håper du vil lese bloggen min!

Kategorier

Arkiv

hits