om meg

Heisann!

Jeg har jo ikke fortalt noe om meg selv på bloggen, eller dere har kanskje fått noen inntrykk av å lese den! Men tenkte å lage et innlegg :-) Jeg er en jente som heter Gabrielle, jeg elsker å spille fotball og være med venner. Jeg er 13 år gammel, og har bursdag 8. februar. Jeg er utrolig sta og må nesten alltid ha viljen min for å være fornøyd, hehe :-) Jeg spiller aktivt fotball med det beste jentelaget ever! Jeg spiller også for gutter 98 og 97. 

Mine bestevenner er Charlotte og Celine, også har jeg mange ekstremt gode venner som Maja, Ine og Anja - særlig de fem kommer nok til å bli nevnt ganske mye her på bloggen skal du se! :-)

Til høsten starter jeg på ungdomsskole og det gleder jeg meg skikkelig til! Nye utfordringer og nye mennesker! Større skole bilde det og, og det gleder jeg meg også til. Er virkelig lei av den lille barneskolen! Hehe.5 kommentarer

Enig, Barneskolen suger -.-

Takk for kommentar:)
Bra forklart om deg selv , drit kult bilde :D

vaand

02.mai.2011 kl.21:58

Kjempe digg blogg

Kommentere gjerne tilbake

chkl

03.mai.2011 kl.23:06

søta!

Voaly

07.mai.2011 kl.23:23

Søta!

Skriv en ny kommentar

Gabrielle

Gabrielle

13, Tromsø

Hei! Jeg er en jente fra Tromsø som elsker å spille fotball og være sammen med venner. Hater å skrive om meg selv, så stopper bare her, håper du vil lese bloggen min!

Kategorier

Arkiv

hits