igår

Hei! Og herregud! Jeg trodde aldri fin-været skulle komme hit til Tromsø! Jo, det kom i går! Gud, så herlig at det kom! Jeg kan virkelig ikke beskrive hvordan det er å endelig få sommer etter å ha sett på blogger og facebook at det er fint vær overalt i Norge, bortsett fra her i nord! Så ja, endelig <3 Sola skinner og det er bar mark, det regnet i natt og i går, så nå kan vi sykle ut også! H-E-R-L-I-G!!!!!!!

Også må jeg forresten si det at jeg fikk noen spørsmål hvordan jeg klarte og få inn YouTube videoer (siden YouTube er oppgradert er det meste nytt), så jeg tenkte å lage et innlegg om det siden det er så vanskelig å forklare! Det kommer :-) Jeg lover.


Speilbilder er jo det første jeg gjør når godværet kommer, hehe <3 Neida, men det er faktisk typisk meg å ta speilbilder hver gang det kommer sol en dag.... det kommer som regel regn to dager, så hvis det kommer i morgen så bringer det ulykke, hehe.................

Elsker sol og varme! Elsker å kunne gå i shorts, t-skjorte og et par kule sko! Gleder meg så sykt til jeg skal til Oslo, og på hytta i sommer! Skal ta med data og prøve å blogge så ofte jeg kan :-) Kommer til å bli masse herlige outfits, og mye bilder av meg og is, hihi <3 Også driver jeg og pappa og spekulerer på om vi skal dra til London en tur, på shopping og kos! Enten det eller og dra til syden og bli brun og fin, spise deilig mat og kose seg! Vi får se, skal holde dere oppdatert :-) Men enn så lengee... snakkes vi!

-Hvordan er været hos deg?

10 kommentarer

Ingvild Nilsen

02.mai.2011 kl.17:05

Så stilig blogg du har :-) Det er alltid koselig med en kommentar tilbake? :-)

vilde thorbjørnsen

02.mai.2011 kl.17:10

njaa, ikke så veldig bra.. helt greit :)

02.mai.2011 kl.17:46

soooool :D

fin blogg:)

Mina Kanchan

02.mai.2011 kl.18:25

så fine bilder :-)

her er været ganske kaldt til tross for at det er Sørlandet, men sola skinner så da er man fornøyd :D

KRIISTIINK

02.mai.2011 kl.19:20

supwefint vær her i Oslo også :))) et er sykt deilig :D

Herlige bilder og du er s søt på bilder :OO !<3

Silje Skogvang

02.mai.2011 kl.19:28

Så utrolig pen du e!
koselig:)
helt okei:))

Maren

02.mai.2011 kl.20:13

Sjekk ut konkurransen på fotolovers.blogg.no
Nydelig vær her! :D

Kjempe fine bilder! :)

Skriv en ny kommentar

Gabrielle

Gabrielle

13, Tromsø

Hei! Jeg er en jente fra Tromsø som elsker å spille fotball og være sammen med venner. Hater å skrive om meg selv, så stopper bare her, håper du vil lese bloggen min!

Kategorier

Arkiv

hits