innkjøp!

Heisann!

Har ikke blogget i dag og blogget dårlig i går, beklager! Har bare ikke hatt tid :-) Etter skolen i dag så dro jeg rett til byen med Charlotte og Ine! Hehe, hadde ikke planer om å kjøpe så kjempe mye, bare en genser jeg har sett på, men salg vettu.. :-) Ellers skal jeg være sammen med Celine i dag, vi skal se en fotballkamp, snakke og kose oss! Helg er det i morgen og.... kjenner meg klar for helg, ja!NB: genseren til høyre kjøpte jeg IKKE i dag, den er fra et "gamelt" innkjøp, men så har jeg ikke vist dere det, så jeg tenkte å legge det ut sammen med dette ;-) Begge to fra Bikbok, 199 kr.Samme gjelder disse! Kjøpte dem ikke idag, men fra nylig da jeg var i byen! 49 kr på Cubus.


Begge to kjøpt idag, og begge fra BikBok! Det var salg så salgsprisen var 49 kroner på begge!

Nå er det ikke lenge til Celine kommer! Så vi blogges :-) Skal prøve å få postet flere innlegg idag, jeg lover. Og siden jeg ikke har vært så flink til å blogge kan jeg komme med en liten konurranse snart og! :-)

-Fler enn meg som er klar for helg?

3 kommentarer

desiree

06.mai.2011 kl.17:05

eh, JA. Hadde fredags følelse allereda på mandag, så har ventet på at det skulle bli helg :D

I n e a l i c e -

06.mai.2011 kl.17:09

Fint ♥

Cathrine

06.mai.2011 kl.20:16

Nais! :D

Skriv en ny kommentar

Gabrielle

Gabrielle

13, Tromsø

Hei! Jeg er en jente fra Tromsø som elsker å spille fotball og være sammen med venner. Hater å skrive om meg selv, så stopper bare her, håper du vil lese bloggen min!

Kategorier

Arkiv

hits