idag

Heisann!

Jeg prøver og prøver, men får det ikke til! Bloggingen blir rett og slett ikke noe bedre, jeg beklager! Været er supert, mye har skjedd, mye skjer og mye kommer til å skje framover. I dag har jeg vært sammen med Anja og Ine, vi har hatt det litt gøy med vannbalonger, haha! Tok 15 vannbalonger og fylte dem opp med vann, deretter gikk vi rundt og kastet dem på sånne 5. klassinger fra skolen (gutter), virkelige plagsomme gutter også skal jeg si deg, fyfaen. Uansett, har hatt en bra dag! :-) Men tanken på skole i morgen er ikke bra..
Så klarte jeg og falle...... 


Men fikk jo så klart hjelp <3


Sommar tider, hey hey, sommartidar!!SÅ STARTET DET:


 WOALLA:

Ja, vi fikk kastet litt her og der, hehe. Akkurat nå BØR jeg sitte å pugge til engelsk prøve i morgen, men i stedet blogger jeg! Alt for dere <3 Nei, men jeg må faktisk øve nå. Har vært på data i 2 timer nå - skulle bare være i 10 min og sjekke litt her og der...... Shame on me! Og vet du hva? Jeg er FAKTISK data-avhengig, seriøst, heheee :-)

Anyway, snakkes! -Hva gjor du i dag?

3 kommentarer

<3RAGNAE-legg meg til som venn!

08.mai.2011 kl.21:53

Konf
Slappet av , kjempe fine bilder! :)

sunkaij

08.mai.2011 kl.22:29

Åhh, jeg husker da vi hadde vannballong/pistol-krig i gaten. Det var super artig! :) I dag har jeg bare chilla, blogget og vært på besøk<3

Skriv en ny kommentar

Gabrielle

Gabrielle

13, Tromsø

Hei! Jeg er en jente fra Tromsø som elsker å spille fotball og være sammen med venner. Hater å skrive om meg selv, så stopper bare her, håper du vil lese bloggen min!

Kategorier

Arkiv

hits