se hva jeg har lagd!

Heisann!

Har nettopp rydda rommet mitt sånn skikkelig, tatt bort masse ting osv, i og med at jeg skal få meg sovesofa i morgen! Har vaska, tørket støv og støvsugd ordentlig. Det er blitt fint der inne nå! Alle klærne er INNE i skapene, hehe. Jeg skal få meg ny tv, tvbord, sofa og litt mere tilbehør så dette blir bra :-) Jeg lover at jeg skal ta bilder til dere, så dere skal få se flere sluttresultater, hehe.

Uansett, sist torsdag hadde vi kuns og håndtverk og hver gang lager vi noe kule ting elns, denne gangen lagde vi en type nøkkelhank? Jeg gjorde den i allefall om til en ting å ha øredobber på, hehe. Har forresten hengt den opp i dag på rommet og hengt øredobbene på! Men ja....... dere skal få se hvordan den ser ut!


Det var faktisk vanskelig å pusse de hjertene! Hehe, de var så små... så som du ser ble de ikke få fine..


Jeg vil ikke si at den ble direkte bra, men den er brukbar til rommet mitt, hehe. 

Akkurat nå gjør jeg faktisk ingenting, sitter og venter på at pizzaen i ovnen skal bli ferdig, også skal jeg vel ut sammen med folka etterpå! Ellers så er det Tine Staffeten i morgen, jeg skal løpe, som alltid, hehe. Vi er 8 stykk på et lag... blablabla, dere vet vel alt om det? Hehe, alle i Norge har det jo regner jeg med.. Også kan jeg jo slenge inn et bilde av meg, lenge siden, hehehehe:


y0

-Har du sløyd på skolen? Isåfall, hva pleier dere å lage?

4 kommentarer

Vi har ikke sløyd på skolen , så derfor går klassen vår opp på ungdom skolen om onsdagene og har sløyd der . Fint bilde! <3

Fin hank! :)

anja

11.mai.2011 kl.21:13

...........................................ja.........................

charlotte

11.mai.2011 kl.21:50

JA.....................

...

14.mai.2011 kl.21:46

Æsj, du e drit stygg!

Skriv en ny kommentar

Gabrielle

Gabrielle

13, Tromsø

Hei! Jeg er en jente fra Tromsø som elsker å spille fotball og være sammen med venner. Hater å skrive om meg selv, så stopper bare her, håper du vil lese bloggen min!

Kategorier

Arkiv

hits