bilder fra avsluttningen

Heisann!

Var jo på avsluttning i dag, og det var koselig, men ikke noe spesielt. Imorgen er jo selve dagen vi skal si farvel, det er altså siste dagen på barneskolen!!!! Fyfaen sier jeg bare. Imorgen starter vi ikke på skolen før klokken 12, og når vi skal på skolen er det bare en fotballkamp også får vi dra hjem, så er det sommerferie! DET er herlig, men uff... Imorgen er det farvel... Det er ikke like herlig.. Det ble skikkelig mange bilder, så dere skal få se noen! Katarina tok utrolig mange, men hun har ikke lastet dem opp så de får jeg ikke tak i før i morgen, gleder meg til å se dem! Så kanskje dere får se dem i morgen og.. Nå sover Charlotte hos meg forresten!


Charlotte og Ine!


Jenten i B-klassen sang "What are words" - den er så fin <3


Så gikk vi en tur opp på fotballbanen, der det var vind og fotballkamp!


Lol, hehe.


Så sprang vi ned igjen..
Ine og meg <3


Når jeg og Anja dro hjem, var det ikke lite vind... Haha!

OGSÅ SITTER JEG HER NÅ:Vi kan ikke legge oss så altfor sent, fordi vi skal trossalt spille kamp i morgen! Og det er faktisk veldig viktig at vi vinner, haha... Ønsk oss lykke til <3 Håper på like fint vær i morgen som det har vært i en uke nå, så på tv at det skulle bli dårlig i morgen... så jeg krysser fingrene! Ellers så skal jeg vise dere outfit av avsluttningen i dag i morgen eller noe, lover!! Men nå skal jeg stikke å spise, så satser jeg på at vi legger oss snart! Snakkes :-)

-Hvilken klasse skal du begynne i til høsten?

5 kommentarer

Ingrid - kommenterer tilbake

15.jun.2011 kl.23:19

Så fine bilder! Så morsomt ut :)

Nancen <3

16.jun.2011 kl.12:26

finee bilder<3 ,Celine 7c og Nora 8b!

Marit Breimo

16.jun.2011 kl.22:52

Skal bynne i 8a på storelva skole :(

Vant dokker kampen?
så fine bilder, fina!
Lykke til! :)

Jeg begynner i 8 ... Nydelige bilder! høres koselig ut på avsluttningen =)

Skriv en ny kommentar

Gabrielle

Gabrielle

13, Tromsø

Hei! Jeg er en jente fra Tromsø som elsker å spille fotball og være sammen med venner. Hater å skrive om meg selv, så stopper bare her, håper du vil lese bloggen min!

Kategorier

Arkiv

hits