friday

Heisann!

Igår ble det ikke særlig med blogging, nettopp fordi at jeg hadde veldig liten tid! Dro på tivoli med masse folk nesten rett etter SISTE skoledag, det var drit koselig <3 Vi hadde det kjempe morsomt! Også vant Anja og Patrik sånne store 2kg sjokolader, alle fikk smake! Uansett.... Vi spilte jo kamp mot lærerne, jaa... vi tapte.... 2-0! Litt feigt og ufair av dommeren, menmen, sånn er det! Etter tivoliet dro jeg til Celine og var der helt til jeg dro hjem igjen, og la meg! Fin dag, men i og med at jeg er syk og har uttakssamling i morgen låter ikke det bra.. Jeg får vondt i hodet plutselig av og til og klarer ikke puste igjennom nesen i og med at jeg er så tett... Uff, får ikke vært med i morgen! Så får håpe jeg blir tatt ut alikevel.. 

Her er bilde av heldig grisene på tivoli forresten:
!!!!!!!!!!!!!!!

Ellers så skal jeg egentlig på fotballtrening idag, men må nok droppe den :( Jeg MÅ bare slappe av nå og bli frisk! Vi har turnering om 2 uker, i Sverige. Og det er to bakdeler. Jeg kan slappe av og bli frisk, men miste kondisen og ja... eller så kan jeg trene og være litt syk hele tiden og kanskje være på topp i Piteå? Selv om jeg tror jeg kommer til å være syk hele jævla tia uansett, så. Uff, jaja.  Også var det jo siste skoledag i går......... Kommer til å savne barneskolen! Men snakkes folkens, tror faktisk jeg går å tar meg en powernap!

Her er noen bilder av meg som Katarina sendte til meg i går, skulle jo vise dere dem, så:
-Hvilket bilde likte du best?


4 kommentarer

Jeg likte det første best! det var sykt NYDELIG! <3

KRIISTIINK

17.jun.2011 kl.22:09

Hørtes koselig ut ! fysøren du er pen

17.jun.2011 kl.22:11

du e NYDELIG, åh fyfaan, du e så peeen!!<3<3<3<333

:P

10.jul.2011 kl.14:51

Det som ikke var av deg -.-

Er det flaut å få vennene dine til å bilder av deg i rare stillinger?

Skriv en ny kommentar

Gabrielle

Gabrielle

13, Tromsø

Hei! Jeg er en jente fra Tromsø som elsker å spille fotball og være sammen med venner. Hater å skrive om meg selv, så stopper bare her, håper du vil lese bloggen min!

Kategorier

Arkiv

hits