what a rainy day

Heisann!

I går lå jeg på strand og solte meg som bare det, med mange varmegrader her på landet! Men idag derimot, regner det ned i store mengder, jepp.. det bare pøser ned. Irriterende i og med at jeg ikke får noe ut av dagen untatt å sitte her på dataen, kjempe koselig.. hehe.. Har heller ikke noe grunn til å ta på meg noe fint, eller ordne meg, så ser vel nærmere ut som et troll her jeg sitter, men det får da være. Det tar et kvarter å laste ned et bilde, så orke virkelig ikke laste ned flere enn et når jeg er her. Skal til Oslo i morgen, så iløpet av morgendagen blir det super blogging! 

Og nå er det heller ikke lenge til Maja kommer, herregud, dere aner ikke hvor mye jeg gleder meg til å shoppe i Oslo, være på hytta også videre.. Bare være samarbeider da.. Slenger inn et bilde fra gårsdagen med søteste jentene mine <3:
Elina, som nettopp hadde falt ned fra et stort bord, og hadde grått! Uff. Også er det meg og Albertine :-)


Ble et lite tomrom uten et bilde av søteste Hennie, så ventet 15 min og lastet inn et! Er hun ikke bare helt nydelig? ♥

Men ellers så er dette min siste dag her på gården før jeg, bestefar og bestemor stikker inn til Oslo hjem til dem! Så er jeg der en natt, også henter vi Maja på søndags formiddag :-) Hadde ikke noe mere å hjertet! Så... Hadebra! 

btw, besøk tanta mi sin nett butikk: skafferiet - direkte link. 

6 kommentarer

bontheys

22.jul.2011 kl.12:28

Veldig ustabilt vær da;O
Kjempesøte bilder! Elsker bloggen din, fast leser :)
Fine bilder <3

Kos deg videre!

Silje RK

22.jul.2011 kl.14:56

Fin blogg, her skal det regne hele helgen =(

♥ Erle

22.jul.2011 kl.15:00

fine bilder :)

♥heidiijh

22.jul.2011 kl.15:24

søte bilder! :)

Skriv en ny kommentar

Gabrielle

Gabrielle

13, Tromsø

Hei! Jeg er en jente fra Tromsø som elsker å spille fotball og være sammen med venner. Hater å skrive om meg selv, så stopper bare her, håper du vil lese bloggen min!

Kategorier

Arkiv

hits